مشاوره حقوقی رایگان - کسب اجازه از مقام قضایی

با سلام
لطفا راهنمایی کنید که به چه طریق می توانم موافقت قاضی در خصوص نصب دوربین در پارکینگ شخصی خود را داشته باشم. اخیرا بدنه خودروی شخصی بنده بارها توسط شخصی که نمی دانم چه کسی است خط خطی شده است. همسایگان به خاطر هزینه تمایلی به نصب دوربین در مشاعات را ندارند و همچنین مایل به همکاری با بنده جهت رضایت دادن بابت قرار دادن دوربین در پارکینگ شخص ام هم نیستند.
خواستم راهنمایی بگیرم از شما جهت رفع مشکل موجود.
ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نیازمند اذن تمام مالکین مشاعی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید اذن شما مالکین را اخذ کنید یک دوربین به سمت ماشین خود نصب کنید و رضایت آنها را با شرط اینکه فقط محدوده پارکینگ شما در میدان دوربین است بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه راهی جز رضایت سایر مالکین ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به کسب رضایت سایر مالکین اقدام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در مورد مشاعات نیاز به رضایت همه مالکین است