مشاوره حقوقی رایگان - معافیت از ماده 89 سازمان تامین اجتماعی

سلام و عرض ادب من 21 ماه حضور در جبهه را داشته ام ‌‌‌‌، دارای کارت ایثارگری ارتش می باشم سوال من این است چرا دولت بدهی خود را به سازمان تامین اجتماعی چرا پرداخت نمی کندو تامین اجتماعی آن را از حقوق ما کسر می کند دزدی همان نیست دست توی جیب دیگران بکنی این کسر کردن بدون رضایت نیز خودش نوعی دزدی است رای دیوان عدالت داری را نیز قبول ندارم متاسفانه قوه قضاییه ماهی‌ای مشکل داره به جای این که رای به نفع من بدهد به نفع سازمان تامین اجتماعی میدهد کجای این عدالت است حرف که میزنی بهت میگویند اغتشاشگر سوال من این که این پول نباید از حق امثال من کسر گردد

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

براساس ماده (89) قانون تأمین اجتماعی، افرادي كه به موجب قوانين سابق بيمه‌ هاي اجتماعي يا به موجب اين قانون بازنشسته و يا از كار افتاده شده يا مي شوند و افراد بلافصل ‌خانواده آنها، همچنين افرادي كه مستمري بازماندگان دريافت مي دارند، با پرداخت دو درصد از مستمري دريافتي از خدمات درماني مندرج در اين قانون توسط سازمان تأمين خدمات درماني برخوردار خواهند شد.

از طرفی، مطابق ماده (13) اصلاحی قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران، تأمين 100 درصد هزينه بهداشتي-درماني خانواده شاهد، جانبازان، آزادگان و افراد تحت تكفل آنان بر عهـده دولت قرار دارد. ضمن اینکه، خدمات بهداشتي و بيمه درماني مكمل آزادگان، جانبازان، ايثارگران شاغل و غيرشاغل، بازنشسته و افراد تحت تكفل آنها و والدين، همسران و فرزندان شهدا بر عهده بنياد شهيد و امور ايثارگران است.

تاکید قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران بر معافیت 100 درصدی جانبازان بازنشسته از پرداخت حق بیمه درمان درحالیست که در سنوات اخیر، کسر میزان دو درصد حق بیمه درمان از مستمری دریافتی جانبازان بازنشسته از سوی سازمان تامین اجتماعی مطابق ماده (89) قانون تأمین اجتماعی، منجر به صدور رای وحدت رویه دیوان عدالت اداری مبنی بر "تکلیف دولت درخصوص پرداخت حق بیمه درمان جانبازان و ایثارگران بازنشسته به میزان دو درصد از دریافتی آنها به سازمان تامین اجتماعی" شده است.اگر رای دیوان عدالت اداری رااجرا نمی کنند نوعی تخلف است ومی توان در خود دیوان عدالت اداری پیگیری شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود شاید بتوان راهی یافت