مشاوره حقوقی رایگان - معافیت دو درصد ماده 89 مستمری بگیران تامین اجتماعی

سلام. میخواستم ببینم من که حدود 11 ماه جبهه دارم و حدود 8 ماه آن داوطلبانه در معرفی از یگان خدمتی ثبت شده. میتوانم برای عدم کسر دو درصد ماده 89 مستمری بگیران اقدام و دادخواست بدم؟ تشکر.

پاسخ ها :

ماده 89 قانون تامین اجتماعی معافیت دو درصد حق بیمه ایثارگران حق بیمه