مشاوره حقوقی رایگان - حذف نام والدین از شناسنامه

با سلام من می خواهم بچه پدر و مادرم نباشم سنم31سال متاهل هم هستم و اسمم هم از شناسنامه خودم و والدین خط بزنم ممنون اگه راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

خیر اصلا" امکانپذیر نیست ؛ این موضوع با نظم عمومی در ارتباط می باشد‌
و دلخوری افراد از پدر و مادر باعث حذف آنها از شناسنامه تحت هیچ شرایطی امکانپذیر نیست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه خیر به صرف آنچه در سوال آمده است نمی‌توان

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

امکانپذیر نیست صرفا میتوانید نام خانوادگی خودرا تغییر بدهید البته در صورت پذیرش اداره ثبت احوال

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به جهت حفظ اعتبار اسناد سجلی نمی توان چنین اقدامی کرد.