مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی کارت بانکی توسط پلیس فتا

سلام. دوسال پیش چند نفر کارت بانکی شوهرم رو ازش گرفتن تا مقداری پول کارت به کارت کنن ولی از اونجایی که کلاهبردار بودن رمز کارت رو تغییر دادن و تا یک ماه از کارت سو استفاده شد بدون اینکه ما بفهمیم، پلیس فتا تماس گرفت و از ما خواست تا فورا مسدودش کنیم، الان هر چقد می ریم بانک فقط می گه برید پلیس فتا ی هرمزگان ویه شماره داده، شوهرم می ترسه که شاید دستگیرش کنن یا مبالغی که تو کارت جابه جا شده رو ما باید پرداخت کنیم، می شه بگید اخرش چی می شه؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ،،، مسدودی حساب شما بنحوی است که برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد. در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و یا در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید ضمن اینکه اگر حساب شما از طریق سایت شرط‌بندی مسدود شده بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قابل پیش بینی نیست باید پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید از تاریخ دادن کارت به دوست شوهرتون شکایتی تحت عنوان خیانت در امانت در کارت بانکی و سو استفاده از ان کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید وکیل بگیرید تا ایشان موضوع را پیگیری کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال باید از مرجعی که دستور توقیف داده پیگیری کنید.

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام نتیجه قابل پیش بینی نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

چاره ای جز پیگیری از طریق مرجع مسدودی و دفاع مستند و مستدل نیست والا ممکن است‌ حکم علیه شوهر شما صادر شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام چطور پول از حساب برداشت شده و شما متوجه نشدید مگر پیامک نیامده? نیازمند بررسی است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شوهر شما مسول است بهتر است شوهر شما علیه دوست خود اقدام به خیانت در امانت طرح کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
عدم آگاهی خود را نسبت به کلاهبرداری و سو استفاده باید ثابت نماید در غیر اینصورت حسب مورد می تواند معاونت یا مشارکت در جرم کلاهبرداری یا سرقت باشد .