مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام. وکلای محترم بنده واسه نفقه محکوم شدم 20 میلیون محکوم شدم فاقد شغل هستم درآمدی ندارم یک جا ندارم بدم دادخواست اعسار بزنم قسطی میشه یا نه؟ با تشکر از شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید دادخواست اعسار را مطرح نمایید و در صورتی که دادگاه حکم اعسار شما را صادر نماید مبلغ محکوم به ، اقساط خواهد شد و مبلغی به عنوان پیش قسط
تعیین میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله با ارایه شهود و دلایل و مستندات از خودتان دفاع نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا پذیرفته نمی‌شود
با این وجود اعسار دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله باید اعسار خود را ثابت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله دادخواست اعسار دهید بعد از قطعی شدن حکم اعسار تقسیط صورت میگیزد.

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سوال شما سابقا پاسخ داده شده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان درخواست اعسار وجود دارد و شما می بایست درخواست خود را بدهید شهود را حاضر نمایید و در صورت موافقت دادگاه محترم مبلغی به عنوان پیش قسط برای شما لحاظ می‌شود و الباقی با شرایط مالی شما در نظر گرفته می شود