مشاوره حقوقی رایگان - نحوه گرفتن مجوز برای سلاح ایرسافت

با سلام
سوالی در مورد نحوه گرفتن مجوز برای سلاح ایرسافت که با گاز سبز یا co2 کار میکند چگونه است آیا سلاح ایرسافتی که همانند کلاش است و از کسی خریداری بشود را میتوان مجوز گرفت؟

پاسخ ها :

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

برخی نهاد‌ها طبق تفاهم نامه‌ای که با پلیس و نیروی انتظامی دارند معرفی نامه‌ای جهت اخذ مجوز به پلیس ارائه می‌دهند وشمامیتوانید ازاین طریق اقدام بفرمائید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از مراجع انتظامی پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از اداره تجهیزات نظامی واسلحه فاتب پیگیری شود

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام از مرجع انتظامی پیگیری کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛ طبق مقررات جاری در کشور جمهوری اسلامی ایران، هر فرد ایرانی پس‌از رسیدن به سن قانونی 18 سال تمام و در صورت نداشتن محرومیت‌های قانونی ناشی از سوابق سوء و داشتن توانایی جسمی، می‌تواند سه قبضه سلاح شکاری ( یک قبضه ساچمه‌زنی، یک قبضه گلوله‌زنی، یک قبضه خفیف برای تمرین و ممارست و یک قبضه ساچمه‌زنی ورزشی ) از منابع مجاز خریداری و نسبت به درخواست پروانه‌حمل آن از (مدیریت اسلحه‌ و مهمات ارتش در شهرستان محل سکونت و یا معاونت اسلحه‌ و مهمات ارتش در تهران) اقدام نماید،
ضمن اینکه روشن‌شدن وضعیت نظام‌وظیفه برای آقایان مشمول الزامی می‌باشد.