مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه حمل سلاح

سلام
ایا حمل و نگهداری سلاح شکاری غیر مجاز جزو جرائمی است ک برای فرد سوء پیشینه میشود ؟
و فرد میتواند دوباره برای مجوز سلاح اقدام کند ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مجازات محکومیت زندان داشته باشد سابقه کیفری محسوب میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حمل و نگهداری سوپیشینه نیست ولی جرم هست و باید مجوز بگیرید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سوء سابقه نیست، ولی برای جواز مجدد باید به مدیریت حمل اسلحه و مهمات مراجعه کنید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
با توجه به ماده 6 قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز:هر کس به طور غیرمجاز سلاح گرم یا سردجنگی یا سلاح شکاری یا قطعات مؤثر یا مهمات آنها را خریداری، نگهداری یا حمل نماید یا با آنها معامله دیگری انجام دهد، به ترتیب زیر به حبس تعزیری محکوم می‌شود:
الف ـ سلاح سرد جنگی، سلاح شکاری یا مهمات آن، به حبس از نود و یک روز تا شش ماه یا جزای نقدی از ده میلیون تا بیست میلیون ریال
خیر جزو سابقه کیفری نمیشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله جرم است و مجازات دارد و
اینکه موحب سابقه کیفری موثر میشود یا خیر بستگی به میزان مجازات مقرر در دادنامه دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جرائم تعزیری درجه شش به بالا سابقه کیفری موثر محسوب می شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
واجد سوء پیشینه موثر کیفری نیست لیکن عنوان مجرمانه دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر جزو ماده 125 قانون مجازات اسلامی نمی باشد

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

نگهداری آن بدون مجوز جرم است و مستوجب مجازات برای شما است و سوء پیشینه میشود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

جرم است و سو پیشینه محسوب نمیشود

فروزان شرفی

سرکار خانم فروزان شرفی :

با سلام.
بستگی به نوع سلاح مجازات متفاوت است.از 91روز حبس تعزیری تا 10سال.بنابریاین حبس تعزیری درجه 7 تا درجه 4 است.که چنانچه حبس بین 91روز تا 2سال مجازات تبعی نداشته و سابقه ی موثر محسوب نمی‌شود.چنانچه سلاح مجوز نداشته باشد ضبط می‌شود.
موفق باشید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

حمل و نگهداری سوپیشینه نیست ولی جرم هست و باید مجوز بگیرید