مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و رضایت و بعد آن

سلام بنده راکب موتور سیکلت جلوی پارک قیطریه با خانمی که یک دفعه دوید وسط خیابان برخورد کردم و سرش یه خراش برداشت و آمبولانس و 110 هم اطلاع دادیم و مصدوم داخل آمبولانس رضایت دادن ولی من دلشوره داشتم بخاطر سرش
گفتم حداقل عکس گرفته بشه
بعد افسر سرگرد راهنمایی اومدن و بعد اعلام رضایت مدارک منو دادن به طرف که با هم بریم بیمارستان عکس بگیریم و من هزینه های بیمارستان رو پرداخت کردم
و دکتر اورژانس گفتن 24 ساعت داخل منزل استراحت بکنن و مشگلی نباشه
بعد 3 روز خانم تماس گرفتن که چند روز بیشتر بگذره و ببینم حالم چطوره
بعد دوباره تماس گرفت که سرگیجه دارم و باید برم بیمارستان و منظورش هزینه های بیمارستان بود
حالا باتوجه به اینکه مدارک من دستش هست و احتمالا درخواست وجه هزینه بیمارستان بکنه، من چکار باید بکنم؟
ضمنا مدارک من تکمیلی و بیمه معتبر دارم.
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
بهتر است باهم سازش و رضایت ایشان را اخذ نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هزینه های مربوط ب بیمارستان باید پرداخته شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هزینه های مربوطه را پرداخت و رضایت ایشان را جلب نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با ارائه مدارک تصادف و گزارش پلیس و آمبولانس...از طریق بیمه پرداخت کنید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

ایشان باید شکایت مطرح کنند تا دادگاه براساس مدارک پزشکی و پزشکی قانونی نظر دهند و نهایتا اگر دیه به ایشان تعلق گیرداز بیمه شما استفاده کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید تمام هزینه های درمان ایشان را پرداخت نمایید