مشاوره حقوقی رایگان - هزینه درمانی در تصادف جرحی

با سلام
بنده با یک عابر پیاده تصادف کردم و صد در صد مقصر شدم مصدوم با آمبولانس به بیمارستان منتقل گردید ولی با رضایت پدر ایشان به یک بیمارستان خصوصی منتقل شد آیا هزینه های درمانی که انجام می دهند به عهده بنده هست یا بیمه شخص ثالثی که دارم؟ و آیا اصولا ایشان می تواند این هزینه ها را علاوه بر دیه درخواست کند؟با تشکر

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

پرداخت دیه از طریق بیمه ثالث شما پرداخت میشود هزینه های مازاد بر دیه را باید شکایت حقوقی کند اگر رای گرفت با شماست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرداخت دیه با بیمه است و دیگر هزینه ها در صورت طرح دعوای حقوقی و اثبات ان بر عهده شماست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر شما هزینه پرداخت نکنید
مصدوم می توانستید در بیمارستان دولتی رایگان درمان شود و حق دریافت هزینه بیمارستان از شما را ندارد و هر هزینه دیگری برعهده خودش است.
مصدوم می تواند صرفا دیه خود را مطالبه کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بیمه خودرو شما ،باید دیه مصدوم را پرداخت نماید

و هزینه های درمان زاید بر دیه با شرایط خاصی قابل دریافت است

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
دیه مصدوم ازطریق بیمه پرداخت میشه و هزینه های مازاد ومتعارف بیمارستانی باید از طریق دادخواست حقوقی اثبات بشه

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

پرداخت دیه با بیمه است و
دیگر هزینه ها در صورت طرح دعوای حقوقی و اثبات ان بر عهده شماست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا به مصدوم صرفا دیه تعلق خواهد گرفت واگر هزینه های ایشان متعارف ومعمول باشد واز میزا دیه فراتر رود ما به التفاوت ان قابل دریافت از شما خواهد بود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله طبق ماده یک قانون بیمه شخص ثالث می تواند مطالبه نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا به مصدوم صرفا دیه تعلق خواهد گرفت و هزینه های مازاد بر دیه مستلزم اقامه دادخواست مطالبه می باشد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

پرداخت دیه با بیمه است
هزینه مازاد بر دیه نیاز به طرح دعوی دارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بیمه تنها دیه فرد را می پردازد هزینه های درمانی مازاد بردیه وعلیه شما دادخواست می دهند