مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی از خریدار خودرو دارم

سلام خسته نباشین ... من یه ماشین فروختم که خریدار 17 میلیونشو چک بهم داد. سند و پلاک هنوز به نام خودمه قولنامه فقط داره با کارت ماشین و بیمه ... سر تاریخ پولی در حسابش نبود همون روز فرمش زدم بانک گفت 2 نفر هم چک برگشتی ازش دارن هیچی هم به نامش نیس و تا بانک اومد شماره سیاد بهم بده 10 روز طول کشید و از طریق سیستم الکترونیکی ثبتنام کردم که امروز پیام اومد باید برم دادسرا پیگیری کارای بعدی چک ... خواستم ببینم ایا توقیف پلاک میتونه موثر باشه یا با قولنامه و کارت ماشین که داره میتونه ازادش کنه ؟ ایا این شخص اگه چک منو پاس نکنه راهی برای جلب کردنش و کیفری کردنش وجود داره ؟؟ ایا این چک حقوقی میشه و باید ماهیانه پول بگیرم ازش ؟؟؟ خواهشا منو راهنمایی کنین بهترین روشی که باید در دادگاه انجام بدم که به پولم و جلب طرف منجر بشه چی هس ... واقعا خیلی ظلم در حقم کرده ... ممنون میشم از راهنمایی دقیقتون

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
چکها باتوجه به اینکه برای قرارداد فروش اتومبیل هست موضوع حقوقی است و باید دادخواست مالبه بدهید و وصف کیفری ندارند .

پرسشگر :

درخواست مطالبه چی هست ؟
در قرارداد نوشته اگه چک پاس نشد, ماشین به بنگاه فروش بره و مبلغ چک پرداخت بشه ...
ایا اینجور چیزی هست ؟

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. هر انچه در قراردادتان ذکر کردید باید به ان عمل شود.

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام دوست گرانقدر.از همون دادسرا پیگیری بکنید و حتما با یک وکیل دادگستری از نزدیک مشاوره حقوقی بکنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله اگر چک روز باشدومشروط وسفیدامضا وبدون تاریخ صادرنشده باشد حقوقی است مطابق موادجدید قانون صدورچک برای چک بلامحل فوری اجراییه صادرمیشود بایدبه یکی ازدفاترخدمات قضایی مراجعه کنید ودرخواست صدوراجراییه رااز انجا به دادگاه ارسال کنید بعدازصدوروابلاغ اجراییه می توانید برگ جلب درخواست کنید