مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودروی قولنامه ای

سلام بنده حدود 2 ساله یک خودرو به صورت قولنامه دستی و اقساطی فروختم چکهای خریدار برگشت خورده و از پرداخت بدهی و تحویل خودرو ممانعت میکنه ضمنا تو قولنامه قید شده در صورت وصول نشدن چک معامله فسخ و خودرو عودت داده میشه ولی مدارک ماشین دست خریدار هست و نه تعویض پلاک کردیم نه سند زدیم آیا میتونم ماشینم رو پس بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

با توجه به مدت زمان شرایط نشان می دهد که شما از حق فسخ خودتان استفاده نکرده اید و این حق از بین رفته است.... طبیعی نیست که دوسال از عدم وصول چکها گذشته باشد و طرف معامله هیچ اقدامی ننماید....

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.ابتدا با ارسال اظهارنامه,اعلام فسخ نمایید وسپس دادخواست تایید فسخ معامله راتقدیم کنید.