مشاوره حقوقی رایگان - سفته

با سلام
بنده یه قرارداد کاری داشتم که بابتش سفته دادم و شماره سفته داخل قرارداد قید شد
بعد از مدتی قرارداد کنسل و طی چند مرحله پول عودت داده شد و صورتجلسه شد
الان طرف اول قرارداد روی سفته ها خودش تاریخ زدن و اقدام کردند
میخواستم ببینم میتونه کاری بکنه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید به قرارداد استناد نمایید و کارفرما باید ورود خسارت بابت استعفای شما را ثابت نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله متاسفانه امکان پذیر می باشد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
با ارائه قرارداد و اثبات تضمین امکان مطالبه وجه سفته وجود نداره

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛
در صورتیکه سفته بابت حسن انجام کار باشد
نمیتواند نتیجه ای بگیرد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر تسویه شده حق اجرا گذاشتن سفته را نخواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرارداد کاری را دارید می توانید دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید
یا با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید.