مشاوره حقوقی رایگان - تصرف جوی آب متروکه

باسلام. م.الف از اصفهان، شهرستان مبارکه روستای... هستم جوی آبهای بدون استفاده که از کنار و داخل روستا به روستاهای همجوار میرود توسط کشاورزان این روستا تصرف شده و قانون اعلام داشته تفویض و واگذاری به دهیاری است و باید کارشناسی و اخذ مطالبه کرد ولی طی صحبت با ایشان عنوان دارند اگر قانون راهکار و اجازه دهد قطعا برای حق عموم اینکار را میکنیم لطفا راهنمائی کنید. با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شرکت آب منطقه‌ای پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر از قبل بوده و این حق از قدیم متصور بوده میتوانید دادخواست مطالبه حق العبور و حق جوی و مجرا دهید. رفت ممانعت از حق ارتفاق

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دادخواست الزام به اعطای حق ارتفاق را
از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت و پیگیری نمایید