مشاوره حقوقی رایگان - رد دادخواست

باسلام. خودروی اینجانب به علت بدهی صاحب پلاک توقیف شده و زمان توقیف افسر راهور نوشت بعلت حکم قضایی سرپرست واحد اجرای اسناد رسمی فلان شهر و من هم تقاضای ثالث اجرایی میخواست بدهم از قبل ‌خبر داشتم که صاحب پلاک بعلت بدهی بانکی حکم توقیف اموالش صادر شده چون با صاحب پلاک مشکل دارم نگفت به کدوم بانک بدهکاره که در لیست خوانده قرار دهم و خودم رفتم حضوری پیگیر شدم در واحد اجرای اسناد همون شهر انجا هم بهم جواب ندادن گفتن نمیتونیم به شما بگیم فقط از اطراف و اقوام شنیدم که از طرف بانک صادرات همون شهر توقیف شده و من هم از روی ناچاری مجبور شدم همون بانک صادرات را طرف خوانده قرار دادم و اکنون ابلاغیه واسم اومده که تعیین شبعه شده و وقت رسیدگی هم گذاشته شده واسه 2ماه اینده و سوالم اینکه شنیدم اگه اسم خوانده را اشتباه در دداخواست بنویسم دادخواستم رد میشود و الان باتوجه به وقت رسیدگی و تعیین شعبه شدن ایا مطمئنا اسم خوانده درست نوشتم که تعیین شعبه و وقت رسیدگی گذاشته شده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی جمیع مستندات است و تلفنی از وکلا مشاوره بگیرید