مشاوره حقوقی رایگان - آیا تعهد و چک در کار دولتی مشکلی ندارد؟

سلام. من یک بانک خصوصی برای استخدام شرکت کردم گفتن که برای شروع کار باید یک تعهد ده سال و چک به مبلغ 100 میلیون بدید این طبیعی توی کار؟
و مورد دیگه اینکه خب ممکن بعد چند سال جای بهتر یا کار بهتری پیدا بشه بخوام استعفا بدم چون تعهد ده ساله میخوان یعنی میتونن کل اون 100‌میلیون رو نقد کنن؟

پاسخ ها :

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

اخذ تعهد خدمت امکانپذیره و میتونه از شرایط استخدام باشه ولی اخذ چک نه . این کاملا سلیقه ای هست و بستگی به رضایت شما داره ولی قانون چنین چیزی رو تجویز نکرده . ضمنا شما میتونین ولو اینکه تعهد خدمت برای ده سال داده باشید ، زودتر از کار استعفا بدین منتها در این صورت باید خسارات بپردازین.

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
باید شرایط قراردادتون مطالعه و بررسی بشه
پاسخ کلی نمیشه داد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است با یک وکیل متخصص در امور مذبور مشورت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانند.اگر شرایط برای شما مطلبوب نیست قبول نکنید.