مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدر بزرگ

سلام خسته نباشید. من 15 سال پیش پدر بزرگم فوت شدن بعد 4 سال پدر و مادرم فوت شدن. حالا تمام ارث پدر بزرگم دست عموم بوده و این چند سال استفاده و کسب درآمد کرده. حالا من میخوام حق و حقوقمو بگیرم چیکار باید بکنم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

ابتدا نسبت به اخذ گواهی حصر وراثت اقدام سپس تحریر و تقسیم مطرح نمایید
به یک وکیل رجوع کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست تقسیم ترکه دهید تا سهم الارث هر یک از وراث حین الفوت مشخض شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید در مراجع قضایی تقسیم ترکه مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اول گواهی حصر وراثت بگیرید سپس تقسیم ترکه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

گواهی انحصار وراثت بگیرید و درخواست تقسیم ماترک نمایید.اجرت المثل ایام تصرف و خلع ید مشاعی از دیگر دعواهاییست که می توانید ثبت کنید.