مشاوره حقوقی رایگان - درخواست انتقال یا چندروز مرخصی

با سلام خسته نباشید. شوهرم یه سال هست که به جرم سرقت در زندان هستش دو فرزند هم3ساله و5ساله داریم الان حدود دوماه هست که شوهرم از نیشابور به تربت انتقال دادن ماهم داریم دوماه نتوانستیم بخاطر مسایل مالی حتی یه ملاقات به تربت بریم؟در این یه سال در نیشابور درهر ماه 5 روز به مرخصی میومد الان از زمانی که به تربت انتقال دادنش حتی یه مرخصی هم نیومده دفتر ناظر زندان هم جواب مارو نمیدهند. میخواستم بدونم راهی هست که بتونه شوهرم از تربت به نیشابور انتقال بدن یا حداقل یه چند روزی مرخصی بهش بدن یا بند کار بفرستنش ممنون

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام شوهرتان در زندان درخواست خود را بدهد یا وکیل بگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام باید وکیل بگیرید تا پرونده ایشان بررسی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است وکیل بگیرید
اگر توان مالی آن را ندارید از کانون وکلا و مرکز وکلا درخواست وکیل نمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بستگی به جرم ارتکابی شوهرتون داره احتمال زیاد بتونه مرخصی بگیره