مشاوره حقوقی رایگان - حق عبور

با سلام. همسایه باغ بالا دست از پدرم نامه ای گرفته مبنی بر حق عبور و با آن اقدام به اخذ سند کرده این درحالیست که پدرم مالک باغ پایین دست نبوده و مالک اصلی مادرم بوده در حال حاضر این حق عبور باعث شده که مالک باغ بالا از همه جای باغ عبور میکند و مشکلات عدیده ای ایجاد کرده در قرارداد خرید باغ مادرم نیز اشاره ای به حق عبور باغ بالا نشده حال آیا جلوگیری از عبور ایشان امکان پذیر میباشد ؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تا وقتی سند همسایه را در آن قسمت که اجازه عبور داده اید باطل نکرده اید نمی توانید مانع عبور شوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله ابتدا اظهارنامه دهید و سپس تحت عنوان رفع مزاحمت شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مالک مادر شماست اجازه وی مهم بوده مادر شما باید اجازه را تنفیذ نکند و تا سند باطل شود