مشاوره حقوقی رایگان - استناد به اسکرین شات چت واتساپ

با سلام و عرض خسته نباشید.
من یکی از دوستانم دوربینی که بهش امانت داده بودم رو کلاهبرداری کرده و فقط تنها مدرکی که دارم پیام های واتساپ هست ایا میشه اسکرین شات گرفت و چاپش کرد و به دادگاه ارائه بدم؟
نمیدونم باید چیکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام بله هرمدرکی دارید به دادگاه ارائه بدید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است اقدام نمایید

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

کلاهبرداری و خیانت در امانت دو جرم جداگانه هستند