مشاوره حقوقی رایگان - اسکرین شات واتساپ مدرک محسوب میشود؟

با سلام
از چت دو نفر اسکرین شات و اسکرین رکوردر واتساپ دارم . ولی هر دو نفر آنها دیلیت اکانت کرده و چت را انکار میکنند که بین آنها صورت نگرفته است‌.
میخواهم به جرم تحصیل مال از طریق نامشروع ( پول من) و جعل اسناد از آنها شکایت کنم. چطور میشه ثابت کرد که چت بین آنها انجام شده ؟؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی صرف اسکرین شات ها بدون دسترسی به اصل پیام ها صرفا اماره محسوب می گردد و به عنوان مدعی مکلف به اثبات ادعا با ارائه ادله از جمله سند، شهادت شهود، اقرار و... می باشید