مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه برای خیانت در امانت

سلام. رای دادگاه صادر شده میخواستم راهنمایی بفرمایید چیکار کنم آیا باید مبلغ شاکی برگردانم یا نه فقط مبلغ محکوم شده به حساب دادگاه واریز کنم؟ و دیگر شاکی میتواند پیگیری کند یا خیر ممنون میشم راهنمایی کامل بفرمایید.
اتهام: خیانت در امانت نسبت به مبلغ 72 میلیون
در خصوص اتهام آقای .... فرزند ... دایر بر خیانت در امانت نسبت به مبلغ 72میلیون موضوع شکایت آقای .... با وکالت آقای ... با عنایت به اوراق و محتوای پرونده از جمله شکایت شاکی که قرینه وقوع بزه بوده و مفاد قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست صادره از دادسرای عمومی و انقلاب ... و مفاد و اظهارات متهم در جلسه رسیدگی دادگاه که خیانت از سونیت متهم در عدم استرداد وجه اخذ شده میباشد بزهکاری متهم محرز بوده در راستای ماده 674 قانون مجازات اسلامی کتاب پنجم تعزیرات مصوب 1375 و با لحاظ ماده 11و تبصره آت و تبصره ماده 6 قانون کاهش مجازات حبس تعزیری مصوب 1399 و تصویب نامه هیت وزیران در خصوص افزایش جزای نقدی جرایم مصوب 1399 حکم به محکومیت متهم به پرداخت مبلغ یکصد میلیون ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت صادر و اعلام مینماید رای صادره حضوری ظرف مهلت بیست روز پس از ابلاغ قابل تجدید نظرخواهی در محاکم تجدید نظر استان ... میباشد.

پاسخ ها :

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درود برشما
فعلا باید مبلغ ده میلیون را به دادگاه پرداخت کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هم باید پول و مسترد کنید هم باید جزای نقدی را بدهید