مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با سلام در پرونده خیانت در امانت همزمان با شکایت کیفری چه زمان باید رد مال زد و خسارت هم گرفت ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
می‌بایست قطعی شود اما می‌توانید با طرف مقابل توافق نموده و پرونده را زودتر خاتمه دهید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

چنانچه شاکی ضمن دادخواست خود رد مال را هم تقاضا کند دادگاه کیفری نسبت به آن حکم صادر می کند و منجر به رد مال و در صورت نبود اصل مال، ملزم به پرداخت مثل یا قیمت می‌ شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از باب حقوقی، شما می‌توانید هر زمانی اقدام به تقدیم دادخواست در این زمینه بفرمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای رد مال باید جدا دا‌دخواست استرداد بدهید

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام صدور حکم به رد مال مورد خیانت، مستلزم تقدیم دادخواست حقوقی است