مشاوره حقوقی رایگان - دیوارکشی دور زمین زراعی در یکی از روستاهای لواسان

باسلام.
بنده یه قطعه زمین زراعی در یکی از روستاهای لواسان دارم که از سه طرف در گذشته دیوارکشی شده، الان یک طرف که حدودا ده متر میباشد رو میخوام به ارتفاع یک متر دیوار بکشم که مامور شهرداری میاد و خراب میکنه، چکار باید بکنم، آیا اصلا مامور شهرداری همچین اجازه ای دارد؟

پاسخ ها :

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درود برشما
بایستی مجوز حصار کشی بگیرید -خیر نمیتوانند. مگرپس از رای کمیسیون

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
طبق قانون دیوارگذاری اطراف زمین
، تغییر کاربری غیر مجاز محسوب میشود

و مراجع قانونی میتوانند دستور تخریب دیوار را صادر نمایند و

شما باید ابتدا در شهرداری درخواست دیوارگذاری را مطرح نمایید و باید از شهرداری مجوز دیوارگذاری اخذ نمایید