مشاوره حقوقی رایگان - دیوارکشی زمین زراعی

سلام وقتتون بخیر من میخواستم یک قطعه 5000متری را به باغ تبدیل کنم البته قبلش بگم که زمین سند تک برگ داره.

اول این که آیا میتوان این 5000متر را دیوار کشی و همچنین احداث بنا کنم؟
دوم این که آیا میشود سند این زمین رو جدا و سند مستقل بگیرم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی زراعی اقدام به تنظیم سند ششدانگ میسر نیست در مورد دیوارکشی و احداث بنا با اخد مجوز اداره جهاد امکان‌پذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست ابتدا مجوز بگیرید اگر قصد باغ دارید می‌بایست مجوز آن را بگیرید اگر کاربری مسکونی است که می‌توانید ساخت و ساز کنید اما اگر کاربری باغ است می‌بایست مجوز فعالیت بگیرید و مطابق مجوز شما می‌توانید اقدامات لازم را انجام دهید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام هم برای تغییر کاربری هم برای تفکیک از اداره جهاد کشاورزی کسب اجازه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر چنین امکانی وجود ندارد.
برای تبدیل به باغ ممکن است جهاد کشاورزی کاری نداشته باشد هر چند که تغییر کاربری محسوب می شود و جهاد کشاورزی اگر بخواهد می تواند مانع شود.