مشاوره حقوقی رایگان - در حال ماموریت کاری در استان دیگر شکایت از من شد

من دهم مهرماه (چندروز قبل) برای ماموریت کاری 23روزه از طرف شرکتم از تهران به کرمان اعزام شدم 12مهرماه از من شکایت همان روز از طریق موبایل پیامک و به یک شعبه حل اختلاف ارجاع، وقت 17مهرماه را برای حضور در شعبه مشخص نمودند.
اولا بدلیل محدودیت اینترنت بعد 4 روز به شکایت خواهان مربوط به دو سال قبل ادعای ضرب و شتم عمدی و شکست لگن عنوان نموده است طبق فرمایش همکاران محترمتان تاریخ ابلاغ تاریخ پیامک محسوب می‌شود حتی متن دادخواست خواهان را بدلیل کندی اینترنت رویت نشده باشد،در ضمن در دو سال گذشته بدلیل فقر مالی خواهان و آشنائی قبلی حداقل ماهی4بار همدیگر را ملاقات کمک قابل توجهی در هر مرتبه توسط این حقیر انجام و اصلا صحبتی در اینمورد نمیشد چون اصلا ضرب و جرحی بین ما انجام نشده فقط فوق العاده نمک نشناس و به سابقه مکررا برای من و دیگران تکرار و فقط بدلیل شرایط جسمی کمک می‌شده بیکباره تهمت به این بزرگی انجام داده است سوالم عکسی که از لگن دارد دوسال قبل است هنوز عمل نشده اصلا شکایتش بعد این مدت جایگاهی دارد و دیگر واقعا بلیط برای تهران گیر نمی‌آید میتونم در سایت ثنا یا دفاتر قضایی زمان دیگری درخواست کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون هنوز مرحله دادسراست باید حضور جواب بدهید و از خود دفاع کنید بهتر است با یک وکیل تشریف ببرید دادسرا تا پرونده را بخواند و دفاع مناسب از شما انجام دهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید یا خودتان مراجعه کنید یا وکیل بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر تاریخ جلسه را نمیشود تغییر داد وکیا بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
یا باید خودتان مراجعه کنید یا وکیل بگیرید