مشاوره حقوقی رایگان - عوارض کسب و پیشه مغازه اجاره ای

با سلام مستاجر 6 سال هست که ملک را تحویل داده و رفته است از شهرداری یک قبض آمده و نوشته عوارض کسب و پیشه که مربوط به زمان اجاره مستاجر میباشد.
در ضمن بعد از مستاجر مذکور سه نفر دیگر هم اجاره کردند که در سالهای مختلف و شغلهای مختلف بوده اند و هر مستاجر که قراردادش تمام شده مثل قبلی رفته و تسویه حساب کرده ولی این قبض مربوط به مستاجر6 سال قبل هست.
آیا باید بنده که مالک ششدانگ مغازه هستم دادخواست علیه مستاجر مبنی بر پرداخت قبض مذکور بدهم یا خود شهرداری از ایشان بگیرد و به بنده ربطی ندارد ؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نیازی نیست شما کاری انجام دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است با یک وکیل متخصص در امور مذبور مشورت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورتی که مجبور به پرداخت شدید از مستاجر مطالبه کنید