مشاوره حقوقی رایگان - درصد جریمه تاخیر در تحویل خودرو شرکتهای خودرو ساز چگونه محاسبه می شود

سلام و ادب
درصد جریمه تاخیر در تحویل خودرو شرکتهای خودرو ساز چگونه محاسبه می شود
الان شرکت خودرو ساز ... اعلام میکند فقط جریمه تاخیر 12 درصد پرداخت میکند
اما منطقی نیست که سود مشارکت 21 درصد باشد تا زمان تکمیل وجه اما وجه که تکمیل شد و خودرو بایستی تحویل گررد تحویل ننماید و فقط 12 درصد سود تاخیر را بدهد
این در حالی است که این بانکها , قانون تجارت, قانون چک اینگونه نیست.
راهنمایی می فرمایید چگونه است؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

در قرارداد اولیه که با شما منعقد شده نوشته چند درصد

الهام بهنیا

الهام بهنیا:

هر مقداری که در قرارداد قید شده به شما تعلق می‌گیرد