مشاوره حقوقی رایگان - مهاجرت به ایتالیا

ضمن عرض درود و خسته نباشید
با احترام به سمع و نظر تمام خوانندگان میرسانم، اینجاب فردی مذکر 23ساله در شهر اصفهان توسط یک فرد مورد اعتماد قرار هست ما را بصورت ویزای توریستی به ایتالیا برده (با مبلغ بالا) که در آنجا توسط یک وکیل ایتالیایی درخواست پناهجویی بدیم
خواهشمندیم دوستانی که در این زمینه اطلاعات سازنده دارن، ما را از نظرشون محروم نکنند.
باتشکر

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

ضمن آرزوی زندگی با عزت برای ایرانیان در همه جای دنیا، با توجه به مسایل قانونی و امنیتی از ارائه مشاوره در مورد کیس های پناهندگی معذوریم. شما می توانید از وکلا و مشاورین در مورد مهاجرت به صورت قانونی مشورت بگیرید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
اگر به جای خوانندگان واژه وکلا و مشاوران محترم قید می شد بهتر بود. زیرا افرادی که پاسخ سوالات هموطنان ارجمند را به لطف تقریر مزین می نمایند از وکلای مجربی می باشند که مورد تایید مسئولین ارجمند این سایت می باشند از این رو کسی جز وکلا و یا مشاوران رسمی و مورد تایید قوه قضاییه سوالات شما را نمی خواند و به آن پاسخ نمی دهد.
ضمنن وکلای دادراه تنها در خصوص خواسته های قانونی اعلام نظر و ارشاد می نمایند. در هر حال درخواست پناهجویی شما در کشور ایتالیا مورد قبول نیست زیرا شما به عوان توریست وارد می شوید.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،وارداین مقال نشویدزیراکه مقیم شدن در کشورهای غربی به سادگی نیست ونوعاگرفتاراقداماتی خواهندشدکه پشیمانی آن راه برگشت ندارد،مواظب پولهایت باش!موفق باشید

یک وکیل

به دفاتری که کار مهاجرت انجام میدهند مراجعه نمایید