مشاوره حقوقی رایگان - مهاجرت

سلام ، وقت بخیر. من برای مهاجرت تحصیلی می‌خوام به آلمان برم، سفارت از من گواهی عدم سوء پیشینه خواسته، من رفتم گواهی عدم سوء پیشینه گرفتم داخل برگه نوشته فاقد سابقه کیفری موثر ، میخواستم بدونم اینو سفارت قبول می‌کنه یا نه.ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله ذکر شده شما دارای سابقه کیفری نیستید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اصولا می بایست ترجمه رسمی گردد اما موضوع از سفارت پیگیری نمود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ مدرک دریافتی شما اگر از طریق سایت عدلیران باشد، دارای اعتبار و نفوذ است. و سفارت آلمان موظف است که این مدرک که از مراجع معتبر کشور صادر شده است را ترتیب اثر دهد.

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
مورد قبول است
منظور از عدم سوء پیشینه، سابقه کیفری مؤثر هست