مشاوره حقوقی رایگان - مهاجرت

سلام وقتتون بخیر
من از طریق یک اقا اقدام کردم برای کارهای پذیرش از دانشگاهی در مسکو
(این آقا یک فرد خصوصی بودن و هیچ مجوزی برای این کار نداشتند)
این آقا به دلار از من مبالغی دریافت کردن
بخشی برای هزینه لیدری یا خدماتی که بمن میدن که هیچچچچ خدماتی ندادند صرفا یک ایمیل زدن به دانشگاه
و بخش بیشتریو بعنوان شهریه دانشگاه برای هزینه کالج یا دوره ی آموزش زبان و آمادگی برای ورود به دانشگاه از من گرفتن
من الان متوجه شدم از من مبلغ بیشتری گرفتن
بهشون گفتن و جواب درستی بمن ندادن
تمامی مدارک
از قرارداد من با ایشون
فیش های واریزی برای ایشون
و فیشی که برای دانشگاه واریز کردن(این فیش اثبات میکنه که از من هزینه ی بیشتری گرفتن و من از دانشگاه گرفتمش )
با توجه به این توضیحات
من میتونم بصورت قانونی مبلغ اضافی که از من گرفتنو بگیرم؟
یا اون هزینه ای که به اسم هزینه ی لیدری گرفتن که خدمات بدن و ندادنو
میتونم قانونی بگیرم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر واقعا کار شما را انجام داده دادخواست مطالبه وجه اضافه دریافتی را بدهید اگر نه شکایت کلاهبرداری

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مفاد قرارداد فی مابین ملاک عمل است. اگر تخلفی از مفاد قرارداد نموده است می توانید طرح دعوی انجام دهید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
معمولا در چنین مواردی ملاک توافق فی مابین افراد است در صورتی که اقدامی خلاف واقع آنچه که فی مابین شما مقرر بوده صورت گرفته باشد میتوانید اقدام نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

میتوانید دادخواست مطالبه وجه بدهید البته این موضوع بستگی بسیاربه نحوه قرارداد وتوافق شما دارد اگر مبلغ بسیار فاحش است می توانید مطالبه کنید وگرنه غبن در حدکم وعرف به نظر طبیعی باشد

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

جهت بررسی دقیق تر تماس تلفنی برقرار بفرمایید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید قرارداد بین شما بررسی شود و این موارد بستگی به توافقات دو طرف دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرارداد دارید میتوانید طبق قرارداد طرح دعوی کنید اگر در خصوص واریزی ها اختلافی باشد در صورت طرح دعوا موضوع به کارشناسی ارجاع میشه.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،بله امکان شکایت کیفری تحت عنوان تحصیل مال نامشروع یا شکایت حقوقی تحت عنوان مطالبه وجه با ارائه مستندات و دلایل هست.

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

با اسنادی که دارید علیه ایشان می توانید طرح دعوا کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به نحوه توافقات شما دارد

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، از طریق ارسال اظهارنامه رسمی مبلغ موصوف رو ازشون بخواهید در صورت عدم اقدام از طریق محاکم قضایی قابل پیگیری است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است جهت ارائه اظهار نظر دقیق حقوقی ، مدارک و مستندات و اسناد مربوطه مورد مطالعه و بررسی قرار گیرند تا پاسخ در خور حقوقی تقدیم شود .

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بستگی به قرارداد فی مابین دارد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دادخواست مطالبه وجه بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اینکه چه مقدار اضافه گرفته شده است مهم است باید قرارداد شما و این آقا به درستی و کامل رویت شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
اگر شما مبالغی را به این شخصی پرداخت کرده‌اید و او به شما خدمات مشخصی را ارائه نداده است، می‌توانید از طریق راه‌های قانونی از او مبلغ پرداختی را مطالبه و از او خسارت دریافت کنید.

بهتر است موضوع را از طریق گفتگو دنبال کنید در صورتی که برای حل مشکل با این شخص توافقی به دست نیاید، اظهارنامه بدهید و متعاقبا طرح دعوی کنید.