مشاوره حقوقی رایگان - آزار به فرزند

سلام اگر پدر فرزندی را به شدت از روی بیماری اعصاب و روانی که دارد بزند و فحاشی کند و مورد آزار قرار دهد بعد برای معاینه پزشک قانونی اگر جای کتک ها نباشد دیه تعلق میگیره به فرزند ؟؟؟ و آیا برای فرزند سودی دارد دادگاه رفتن؟

من از پدرم میترسم که برم شکایت کنم ازش چون میترسم اگر بفهمه اتفاق بدی برام بیوفته چون پدرم بیماری اعصاب و روان داره و با خواهرم تنها با پدرم زندگی میکنیم

چیکار کنم؟

پاسخ ها :

دیه ضرب و جرح توسط پدر ضرب و جرح توسط پدر دیه ضرب و جرح ضرب و جرح دیه