مشاوره حقوقی رایگان - کتک

سلام من ی دختر 17 ساله هستم بابام چند بار منو زده بچه ک بودم مدام منو میزد سر هر اشتباهی باز الان هم زد با مشت محکم میزد تو سرم و بهم گفت میکشمت گوشم و سرم درد میکنه فک میکنم به گوشم اسیب رسیده چکار کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حتما به مرکز درمانی مراجعه کنید و گواهی پزشکی بگیرید تا اگر در اینده خواستید شکایت کنید بر اساس این مدارک ادعاتان ثابت شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس امکان طرح شکایت وجود دارد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید
به مشاور خانواده مراجعه کنید
...
باید دید دلیلی دارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس امکان طرح شکایت وجود دارد

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

به بهزیستی مراجعه نمایید اونجا بخشی هست به نام مداخله در بحران خانواده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
یا توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
و اگر احساس میکنید مشکل از پدرتان می باشد می توانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.
توجه داشته باشید که در این گونه موارد بهترین راه حل این است که خودتان در منزل مشکل را دوستانه حل و فصل کنید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با آورژانس اجتماعی شماره 123 تماس بگیرید.
همچنین می توانید از ایشان بابت ضرب و جرح شکایت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام دو راه دارید یکی اینکه با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را با آن انها در م بگذارید یکی اینکه با مراجعه به اداره سرپرستی برای تعیین قیم برای شما اقدام میشود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را در میان بگذارید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

از ایشان به جرم ایراد ضرب و جرح شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری کنید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام در صورت امکان با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید. همچنین امکان طرح شکایت وجود دارد.

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
بطور قانونی می توانید بدلیل ضرب وجرح ازایشان شکایت کنید ولی بهتر است ابتدا
از بزرگتری که به ایشان اعتماد دارید کمک بگیرید تا بطور دوستانه موضوع را حل کنید
یا درصورت لزوم ازاوژانس اجتماعی یا با مراجعه به بهزیستی ازمددکاران مشاوره بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به پلیس 110 تماس بگیرید صورتجلسه شود سپس از طریق کلانتری درخواست ارجاع به پزشکی قانونی کنید شکایت ضرب و جرح عمدی ثبت کنید مستندات شهادت شهود و گواهی پرشکی قانونی.اگر جراحت جدی نیست با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

زنگ بزنید به 123 اورژانس اجتماعی بهزیستی و تو ضیح بده تا بیان بررسی کنند

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام دوست گرامی بدوا با اوژانس اجتماعی به شماره 123 تماس بگیرید و سپس با مراجعه مراکز درمانی پس از معاینه ودرمان گواهی اخذ نمایید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

درصورتی که بهتون آسیب وارد شده و قصد شکایت داشته باشید میتونید از طریق دادسرا و پزشکی قانونی اقدام کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می توانید به دادستان محل وقوع جرم شکایت نمایید .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مي توانيد مشاوره يا طرح شكايت با جلب نظر پزشكي قانوني نماييد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

متاسفانه این موضوع از جمله موارد نادری هست که دستگاه قضایی با ‌‌پدر شما برخوردی که شما مد نظر دارید نمیکنه و شما از طریق مراکز تحت نظر بهزیستی مشکل رو میتونید حل کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با اروژانس اجتماعی تلفن 123 تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر عمل ایشان در حال حاضر استمرار دارد قابل شکایت است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید در صورت عدم نتیجه نسبت به مراجعه به پزشکی قانونی و شکایت اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام فوراً با پلیس اجتماعی تلفن 123 تماس بگیرید