مشاوره حقوقی رایگان - مجازات حمل اسلحه

با سلام
چند وقت پیش در یک ایست و بازرسی یک قبضه سلاح کلت کمری از بنده کشف شد. این سلاح از طریق مراجع ذیصلاح استعلام گرفته شد که در استعلام ذکر شده سلاح جنگی میباشد. در حالی که بنده مطمئن هستم سلاح قابلیت آسیب زدن ندارد و صرفا برای تولید صدا طراحی شده است و عملا امکان شلیک گلوله جنگی ندارد. سوالم این است که چطور میتوانم این موضوع را ثابت کنم ؟ و سوال دومم این است که اگر ثابت کنم که سلاح جنگی نیست و قابلیت آسیب زدن ندارد باز هم محکومیت کیفری خواهم داشت؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می بایست دفاعیات خود را مطرح کنید در صورت نیاز درخواست کارشناس مربوطه داشته باشید و در مهلت قانونی نیز حق اعتراض و دفاعیات مجدد نیز دارید

عبدالله قاسم نژاد آلاشتی

جناب آقای عبدالله قاسم نژاد آلاشتی :

سلام وقت شما بخیر
جهت تشخیص این موضوع که سلاح جنگی بوده است یا خیر
باید به موضوع اعتراض کنید و بازپرس یا دادیار پرونده موضوع را به کارشناس. رسمی دادگستری با تخصص سلاح و مهمات ارجاع می‌دهد و اگر مشخص شد که سلاح غیر جنگی میباشد نظر خویش را اعلام می‌نماید.به هر حال حتی اگر سلاح غیر جنگی نیز باشد در صورتی که شما مجوز حمل سلاح نداشته باشید به جرم نداشتن مجوز و حمل سلاح نیز محکوم و مجازات خواهید شد.