مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام
همسر بنده تاریخ 1401/04/19 منزل رو ترک کرده و مهریه شو اجرا گذاشته. سوالم اینجاست با توجه به اینکه باکره هست و میتونه از حق حبس استفاده کنه ایا راهی بند قانونی یا موضوعی هست که بتونه به سمت طلاق بره و حکم بگیره از دادگاه؟ منظورم توی بحث نفقه س ... تا برج 4که منزل من بوده که تمام چیزی که حقش بوده به عنوان نفقه دریافت کرده (خورد و خوارک و پوشاک و منزل و ...). برج 5 حضور نداشته و منم پرداختی نداشتم. ولی برج 6 و7 یه مبلغ اندکی به کارتش واریز کردم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه دوشیزه باشد و از حق حبس خویش استفاده کند ولو اینکه در منزل پدر باشد می‌تواند نفقه خود را مطالبه نماید

الهام بهنیا

الهام بهنیا:

بله نفقه به ایشان تعلق میگیره

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله با توجه به بکارت همسرتون میتونه از حق حبس استفاده کنه و شما هم باید نفقه دوران عقد را بپردازید و نمیتونید الزام به تمکین کنید