مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث توسط پدر اینجانب بین ورثه به صورت مساوی

پدر اینجانب 2 دانگ از ملک مسکونی خود را به صورت صلح عمری به مادرم منتقل نموده به شرط اینکه تا پدرم در قید حیات میباشد اختیار تام با پدرم میباشد.
در ادامه وصیت محضری پدرم عنوان نموده از 4 دانگ باقی مانده سهم پسر و دو دختر به صورت مساوی باشد و با توجه به قانون وصیت ثلث مال که قانونی میباشد ایا نامبرده میتواند بیش از ثلث مال این 4 دانگ را به صورت مساوی وصیت کند

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
وصیت ایشان تا میزان ثلث اموال مجری خواهد بود

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

خیر تا یک سوم وصیت ایشان معتبر است و مازاد آن نیاز به تایید و قبول ورثه دارد