مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه

با سلام: شخصی میخواهد وصیت کند که بعد از وفاتش خانه 3 دانگ او بصورت یکسان به دختر و پسرش تقسیم کند و ان وصیت نامه رو محضری کند آیا این امکان وجود دارد و بعد از فوتش پسرانش مدعی شوند که ما سهم 2 میبریم و دختر سهم 1درصورتی که در وصیت نام نوشته شده است که 3دانگ بصورت یکسان تقسیم شود ممنون میشوم راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

حمزه بغدادی

حمزه بغدادی :

استان :

شخص ميتواند فقط يك سوم ازاموالش راوصيت نمايدمازاد بريك سوم باطل است

زين العابدين  اسماعيل پور

جناب آقای زين العابدين اسماعيل پور :

سلام
وصیت به شیوه موصوف قابلیت اجرایی ندارد. بجای آن می تواند وصیت به بخشی از مال بنفع دخترش نماید.
موفق باشید