مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه ارث

سلام پدرم می‌خواهد وصیت کند برای خانه و محوطه که به همه ی بچه ها دختر و پسر به طور مساوی یکسان تقسیم شوند
اما پسرش نمیگذارد

آیا پدرم میتونه وصیت کند برای تمامی اموالش؟
آیا وصیت اعتبار دارد؟ که به همون جور مساوی تقسیم بشود و یا برای محکم کاری چه کاری انجام بدهد؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اری الناس مسلطون علی اموالهم
امکان اقدام توسط پدر وجود دارد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
پدر تا یک سوم اموال می تواند وصیت کنید . راهکار مناسب دارد .
موفق باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می تواند خ.دش با دست خط خودش وصیتنامه تنظیم کند و امضاء و اثر انگشت بزند و دو سه نفر شاهد نیز امضاء کنند.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وصیت تا ثلث اموال نافذ و نسبت به مازاد آن نیاز به تنغیذ سایر وراث دارد والا باطل است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پدر شما می‌تواند برای تمام اموال وصیت نماید اما وصیت ایشان سهم دختر با پسر را برابر نمی‌کند

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در حالت وصیت صرفا تا یک سوم معتبر است و مازاد بر آن منوط به تأیید سایر وراث است

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

وصیت تا ثلث اموال صحیح هست بله وصیت نامه اعتبار داره

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام وصیت تنها تا یک سوم اعتبار دارد و نوشتن وصیت نامه نیز شرایطی دارد که باید با مشورت وکیل انجام شود

شیما دریکوند

سرکار خانم شیما دریکوند :

با سلام،پدرتان اگر برای کل اموال وصیت کند بعد از فوت وصیت ایشان فقط برای ثلث اموالشان نافذ است و برای مابقی با مخالفت حتی یک نفر از وراث باطل میشه.
راهکار آن صلح با حق انتفاع برای پدرتان در دفترخانه اسناد رسمی است اما برای تنظیم متن حتما از مشورت وکیل استفاده کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

میتواند نسبت به 1/3 وصیت نماید بهتر است در زمان حیات صلح عمری به نسبت تساوی نمایند

الهام داودی

سرکار خانم الهام داودی :

درود
پدرتان میتواند تا زمانی که در قید حیات است با سند رسمی ملک را به هر میزان که میخواد به وراث فرزندان بدهد و محدودیتی ندارد
فقط در مورد وصیت نامه باید تا یک ثلث اموال را وصیت کند و بیشتر نمیتواند

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
وصیت پدر شما صرفا نسبت به ثلث اموال اعتبار دارد و برای مازاد اجازه وراث لازم است.
می تواند با تنظیم صلح عمری اموالش را منتقل کند.

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام وصیت برای تمام اموال اعتباری ندارد ، برای راهکار قانونی آن باید با وکیل تماس مستقیم بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

وصیت تا ثلث اموال معتبر است و اگر وصیت نماید که دختر پسرا با هم ارث به صورت مساوی دارند این وصیت نافذ نیست مگر وراث بپذیرد