مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از محکوم به

باسلام خدمت وکلای مجرب
اینجانب 100میلیون تومان از یک مرغدار طلبکارم که شکایت کردم و رای قطعی شده و او الان دادخواست اعسار از محکوم به داده که کارگر است ولی در صورتجلسه دادگاه گفته من پرورش دهنده مرغ زنده هستم و چک ها را بابت مرغ دادم آیا او تاجر محسوب میشه با توجه به اقرار خودش میشه کاری کرد...در ضمن قبلا واسه تجدید نظرخواهی اعسار داد که در فرجه قانونی نبود و رای قطعی شد بعد در استشهادیه اعسار از هزینه دادرسی و استشهادیه اعسار از محکوم به امضاهای گواهان مانند هم است ولی اسامی فرق دارند و امضاها را محکوم علیه امضا کرده آیا جرم است میشه رو اینم دفاع کرد ممنون کمکم کنید حقم ضایع نشه

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. اگر اطمینان دارید که او امضا کرده،جعل محسوب می شود. شما می توانید اگر ایشان مالی دارد در جلسه اعسار بیان نمایید.