مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین شخصی برای اجرای طرح احداث خیابان توسط شهرداری

بنده سال 91 زمینی رو با قولنامه عادی خریداری کردم و در سال 95 طرح احداث خیابان در زمین مذکور اجرا شده و پس از سالها آمد و رفت و قول مساعد شهرداری مبنی بر پرداخت قیمت زمین یا معوض آن، متاسفانه هربار وعده دروغین داده و بنده ناچار به طرح دعوا در دادگاه حقوقی شده و دادگاه بدوا قرار کارشناسی صادر نمود و سپس با اعتراض بنده به هیئت سه نفره ارجاع و سرانجام نظر کارشناسی مبنی بر مبلغ روز ملک تصرف شده اعلام گردید، دادگاه متاسفانه پس از این مراحل اقدام به صدور رای قرار رد دعوا بجهت نداشتن سند ثبتی و عدم انتقال رسمی را صادر نموده است، آیا امکان تغییر رای در دادگاه تجدید نظر وجود دارد حاصل یک عمر تلاش بنده همین یک قطعه زمین هست لطفا راهنمایی فرمایید. متشکرم

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام به وکیل مراجعه کنید استناد به تصرف قبلی شما شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

استناد به تصرف قبلی شما شود