مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری زمین

درود
مادربزرگم یک هشتم سهم زمین خود را به پدرم واگذار نموده است با شاهدین عمه، معتمد محل و شورای محل آیا واگذاری همانند قولنامه فروش، ارزش دارد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
ولی باید قرارداد به صورت صحیح و قانونی تتظیم شده باشد

و قرارداد باید در قالب عقد صلح بلاعوض یا صلح معوض تتظیم بشود یا در قالب عقد هبه تنظیم بشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود