مشاوره حقوقی رایگان - تلقی اشتباه در دادگاه و اقرار و طریقه اصلاح آن

سلام وقت بخیر
از بنده در مورد جوی اشتراکی شکایت شد. کارشناسان نوشتند حريم و بستر جوي را تصرف و به ملک خود افزوده ام،شاکی با حکم اقدام به قلع و قمع و کندن فنس بنده نمود، با استعلام از اداره آب توسط شهرداری معلوم شد جوی متروکه و فاقد حريم میباشد. با شکایت از کارشناسان به کانون کارشناسان رسمی دادگستری، هيأت داوري کانون اعلام نمود تصرفی در ملک شاکی نشده و جوی در زمین شاکی واقع شده، با شکایت به دیوان عالي کشور رای برائت اینجانب صادر گردید.
از شاکی شکایت و درخواست خسارت و اعاده به وضع سابق نمودم و در دادگاه در جواب سوال قاضی که : "آیا به ملک شما تصرف شده؟" با بی دقت و بدون توجه به معنای سوال گفتم خیر و قاضی در صورتجلسه نوشت بنا به اظهار شاکی تصرفی به ملک ایشان نشده و بنده بدون قرائت متن و عدم دقت در معنا آنرا امضا نمودم و قاضی در رای صادره نوشتند "بنا بر اظهار شاکی تصرفی در ملک ایشان نشده و راي بر بیحقی ایشان صادر میگردد"
بیست روز فرصت اعتراض هست، عواقب این اقرار اشتباه چیست و چگونه میتوانم آنرا اصلاح کنم .
با احترام و تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید با تنظیم لایحه تجدیدنظر خواهی دقیق اعتراض نمایید و مستندات و مدارک را پیوست نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید لایحه تجدیدنظر خواهی دقیق تنظیم و ارسال نمایید
و رای نقض خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت اعتراض و مراتب را اعلام کنید