مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی زنان و فلج مغزی

با سلام
هفته 39 بارداری پزشک معالجم به خاطر اینکه آب دور جنین زیاد است ختم بارداری نوشت به بیمارستان مراجعه کردم در اورژانس گفته شد پزشک متخصص نوع زایمان را تشخیص می‌دهد از ساعت 10 صبح به زایشگاه رفته ساعت 12 شروع به تزریق آمپول فشار کردند شب قبل من سونوی سلامت انجام داده بودم و همه چیز عالی بود بعد از پاره کردن کیسه آب توسط پزشک درد شروع و اقدام به زایمان طبیعی کردند ولی متاسفانه با وجود اینکه ضربان قلب نوزادم درحال کند شدن بود آنها مرا سزارین نکرده و منجر به ایست قلبی و فوت نوزادم شد و مرا با یک تعلل بیست دقیقه ای با طرز فجیعی به اطاق عمل بردن و بچه با آپکار صفر دنیا آمد و احیا و دچار فلج مغزی شد که سه ماه در بیمارستان بستری و منجر به فوت شد از همان روز اول سوپروایزر از ما خواست شکایت انجام دهیم و متذکر میشد قصور از ما در زایشگاه ما بوده الان کمیسیون پزشکی داریم من چگونه با اینکه همه مدارک کامل است از خودم و فرزندم دفاع کنم واست دیه تعلق میگیرد.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در صورت تایید قصور پزشکی بله جنین دیه دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دادسرای پزشکی شکایت کنید و مدارک را ارایه کنید اگر قصور پزشکی اثبات شود باید دیه پرداخت گردد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

قصور و تقصير پزشكي شكايت نماييد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهار نظر حقوقی نیاز به اخذ جزییات است