مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام وقت بخیر.
یه خانم داخل زندگی ما هست که داره زندگیم خراب میکنه اونم شوهر داره شهریور شوهر من آمد یزد با ماشین سواری و گفت مال دوستم هست ماشین نیاورد که من ببینم و یک ساعت موند و دوباره برگشت آیا میتونم درخواست بدم فیلم دوربین‌ ها و پلاک ماشین اون خانم بدم که آیا اون روز اون ماشین آمده یزد یا نه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است رابطه نامشروع اثبات نمی‌شود
باید دید در چه حالت هایی در حضور شهود،یا دوربین ظاهر شده اند
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است