مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام شوهرمن با یک زن متاهل رابطه داره قبل ازدواج بامن هم با اون خانم ارتباط داشته الان من 2ماهه متوجه شدم باز بااون خانم درارتباطه وپرینت مکالماتشو گرفتم ایا میتونم از شوهرم واون خانم شکایت کنم ودرخواست طلاق بدم چون اون خانم باوجود شوهرش با همسر من درارتباطه باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
در مورد رابطه نامشروع اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
باید بتوانید ادعای خویش را اثبات نمایید و رویه شعب متفاوت است
دفاع خوب مبتواند کارساز باشد
موضوع شما نیازمند بررسی بیشتر است

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام باید ابتدا شکایت کیفری کنید بعد از اثبات آن میتوانید دادخواست طلاق دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا شکواییه رابطه نامشروع را بر علیه هر دو نفر اقامه نمایید
و حکم به رابطه نامشروع صادر خواهد شد

ولی برای دادخواست طلاق باید دلیل داشته باشید و
و شما باید در دادگاه عسر و حرج خود را اثبات نمایید
یا به شروط 12 گانه مقرر در عقدنامه استناد نمایید و ...