مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای کمیسیون مشاور املاک

سلام
بنده مشاور املاک هستم.
حدود یک سال پیش معامله ای به مبلغ یک میلیارد و چهارصد میلیون تومان انجام دادم که خریدار مبلغ یک میلیارد تومان رو چک تضمینی داد به فروشنده و مبلغ 50 میلیون تومان رو در دستگاه پوز من کارت کشید و مبلغ 350 میلیون تومان رو واریز کرد بحساب بنده که من به فروشنده تحویل دهم و با توجه به اینکه بین من و فروشنده حسابی بود و من مبلغ 400 میلیون از فروشنده طلب داشتم این مبلغ خریدار رو جای طلب گذاشتیم و از فروشنده یک رسید گرفتم که کل ثمن معامله رو طی چند مرحله به ایشان پرداخت کردم که هم اکنون هم مورد تأیید فروشنده می‌باشد، لذا اکنون خریدار از حساب بین من و فروشنده مطلع شده و رفته تعزیرات شکایت من رو کرده که مبلغ 400 میلیون تومان رو بعنوان کمیسیون به من داده ، ضمن تشکر از وکلای گرامی میخواستم بدونم بنده درون دادگاه تعزیرات باید چطوری از خودم دفاع کنم
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فروشنده را به عنوان مطلع مرفی نمایید و رسید را نیز در دادگاه ارائه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

فروشنده را که در جریان می یاشد جهت ادای توضیح و شهادت معرفی نمایید