مشاوره حقوقی رایگان - بیعانه برای اجاره خانه

سلام مبلغ بیعانه برای اجاره خانه بر چه مبنایی تعیین میشه؟ مشاور املاک چقدر باید بگیرن؟

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

بنا به توافق با مالک وبنگاه مبلغ وجه الرهانه تبدیل به اجاره میکند ویک ماه اجاره از هر دو طرف میگیره

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

اگه منظورتون از بیعانه، پیش پول یا رهن (یا به شکل درستش قرض الحسنه)هست،بستگی به توافق داره

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر بستگی به توافق طرفین قرارداد خواهد داشت.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

مبلغ بیعانه توافقیست و تعرفه مشخصی ندارد

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

اگر منظور از بیعانه پول پیش اجاره هست توافق موجر و مستاجر است ولی اگر منظور شما بیعانه برای قرار تنظیم اجاره نامه هست غیر قانونی میباشد