مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه نکردن مستاجر

سلام. من یه واحد آپارتمان به کسی اجاره دادم سال اول خوب بود ولی سال دوم برای تمديد قرارداد فقط پشت قرارداد قبلی نوشتیم تمدید شد ولی تاریخ قید نکردیم مثلا ننوشتیم برای یک سال قرارداد تمدید میشود، الان یک سال تمام شده یک ماه بیشترم گذشته ولی مستاجر بلند نمیشه، چه کار باید بکنیم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

عرف از تاریخ وقوع تا یکسال است اگر یکسال گذشته است برای تخلیه اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا نهایت با25 درصد افزایش اجاره بها تمدید می‌گردد مگر مستاجر از شروط قراردادی تخلف کند یا موجر نیاز شخصی خود را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید یا کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تخلیه وی را از محاکم بخواهید