مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با فرد نظامی

سلام. من 21ساله هستم قصد ازدواج با یه آقای نظامی که پلیس مرز بانی هست
حدود 14سال پیس پدر و مادرم طلاق گرفتن من با مادرم زندگی کردم و حضانتم با مادرمه از هفت سالگی با پدرم هیچ گونه رابطه ای نداشتم گویا پدرم چندین سال بخاطر مواد زندان بوده
الان با این شرایط به ما اجازه ازدواج میدن؟ در تحقیق دولت از پدرمم تحقیق میکنن ؟

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورتی که از پدرتان خبری ندارید و مادرتان حضانت داشته اجازه مادرتان و اگر نشد اجازه دادگاه در صورتی که ازدواج اولتان باشدو باکره باشید لازم است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر بخاطر مواد زندان بوده مشکلی برای ازدواج پیش نمی آید .
می توانید از دادگاه اجازه ازدواج بگیرید یا در زندان وکالتی از پدر خود برای ازدواج بگیرید .