مشاوره حقوقی رایگان - اخاذی

سلام خدمت وکلای عزیز
بنده با یکی تو شعبه حقوقی تنفیذ اقاله رای قطعیت گرفتم طرف تو اظهاراتش پیش قاضی گفته من 12 فقره چک از ایشان امانت گرفتم و مبلغ پول واحد به حساب من ریخته و چک ها به اسم من بوده پاس شده ولی دادگاه تجدید نظر رای قطعی به نفع من داد اپارتمان گرفتم و سر پرونده جعل اسناد رسمی هم محکومش کردم به رای قطعیت از تجدید نظر 3دستگاه خودرو تو اظهاراتش پیش قاضی کتبی نوشته بنده پول خودرو رو ثمن معامله به حساب شاکی واریز کردم. حالا من دوتا رای قطعیت از تجدید نظر گرفتم ایشان رفته از من به جرم اخاذی شکایت کرده که گفته من از سال 95تا اخر سال 99 به حساب من پول میریخته در حالی من از سال 95 تا 99 تو نمایشگاه باهم کار میکردیم پول هایی که به حساب من میومده بابت کمیسیون بوده خواستم بدونم پرونده من مشمول مرور زمان میشه یا به خاطر پرونده هایی که محکومش کردم پرونده بسته میشه بنده اگر اخاذی کردم چرا از سال 95 اقدام نکردی

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
جرمی به اسم اخاذی نداریم باید دید عنولن دقیق مجرمانه چیست به هر حال در جرایم قابل گذشت مهلت ارسال شکواییه یکسال از وقوع جرم است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتری و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد